Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25382
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузар, Уляна | - |
dc.contributor.author | Лиходій, Валентина | - |
dc.contributor.author | Huzar, Uliana | - |
dc.contributor.author | Lykhodii, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2020-04-23T09:48:58Z | - |
dc.date.available | 2020-04-23T09:48:58Z | - |
dc.date.issued | 2020-04-23 | - |
dc.identifier.citation | Гузар У. Сучасні особливості тайм-менеджменту в ресторанному бізнесі / Уляна Гузар, Валентина Лиходій // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. - С. 15-17. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25382 | - |
dc.description.abstract | ефективне використання прийомів тайм-менеджменту серед персоналу ресторанного бізнесу може допомогти в оптимальній організації часу, щоб із найменшими зусиллями і в найкоротші терміни досягнути цілей. Саме тому тайм-менеджмент дає змогу працівникам визначити пріоритети при виконанні всіх видів робіт і допомагає розвивати в собі більш гнучке і спокійне ставлення до змін за рахунок оперативного корегування плану дій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | тайм-менеджмент | uk_UA |
dc.title | Сучасні особливості тайм-менеджменту в ресторанному бізнесі | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
STRIG_2020_04_15-17.pdf | 86.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.