Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25382
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГузар, Уляна-
dc.contributor.authorЛиходій, Валентина-
dc.contributor.authorHuzar, Uliana-
dc.contributor.authorLykhodii, Valentyna-
dc.date.accessioned2020-04-23T09:48:58Z-
dc.date.available2020-04-23T09:48:58Z-
dc.date.issued2020-04-23-
dc.identifier.citationГузар У. Сучасні особливості тайм-менеджменту в ресторанному бізнесі / Уляна Гузар, Валентина Лиходій // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. - С. 15-17.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25382-
dc.description.abstractефективне використання прийомів тайм-менеджменту серед персоналу ресторанного бізнесу може допомогти в оптимальній організації часу, щоб із найменшими зусиллями і в найкоротші терміни досягнути цілей. Саме тому тайм-менеджмент дає змогу працівникам визначити пріоритети при виконанні всіх видів робіт і допомагає розвивати в собі більш гнучке і спокійне ставлення до змін за рахунок оперативного корегування плану дій.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectтайм-менеджментuk_UA
dc.titleСучасні особливості тайм-менеджменту в ресторанному бізнесіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_04_15-17.pdf86.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.