Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25382
Title: Сучасні особливості тайм-менеджменту в ресторанному бізнесі
Authors: Гузар, Уляна
Лиходій, Валентина
Huzar, Uliana
Lykhodii, Valentyna
Keywords: ресторанний бізнес
тайм-менеджмент
Issue Date: 23-Apr-2020
Citation: Гузар У. Сучасні особливості тайм-менеджменту в ресторанному бізнесі / Уляна Гузар, Валентина Лиходій // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. матеріалів наук.-практ. семінару (3 жовтня 2019 р., с. Гута). – Львів, 2020. - С. 15-17.
Abstract: ефективне використання прийомів тайм-менеджменту серед персоналу ресторанного бізнесу може допомогти в оптимальній організації часу, щоб із найменшими зусиллями і в найкоротші терміни досягнути цілей. Саме тому тайм-менеджмент дає змогу працівникам визначити пріоритети при виконанні всіх видів робіт і допомагає розвивати в собі більш гнучке і спокійне ставлення до змін за рахунок оперативного корегування плану дій.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25382
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
STRIG_2020_04_15-17.pdf86.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.