Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24765
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоркуна, Орислава-
dc.contributor.authorKorkuna, Oryslava-
dc.contributor.authorКафедра готельно-ресторанного бізнесу-
dc.date.accessioned2020-03-03T09:59:32Z-
dc.date.available2020-03-03T09:59:32Z-
dc.date.issued2020-03-03-
dc.identifier.citationЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти) / розроб. Коркуна О. І. - Львів, 2020. - 3 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24765-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра готельно-ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subject4 курсuk_UA
dc.subjectзалікові вимогиuk_UA
dc.titleЦіноутворення в готельно-ресторанному бізнесі : перелік залікових вимог з навчальної дисципліни спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», рівень вищої освіти «бакалавр» (для студентів 4 курсу факультету туризму і факультету післядипломної та заочної освіти)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Залікові вимоги

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
залікові вимоги ЦГРБ Коркуна.pdf213.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.