Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24594
Title: Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Keywords: кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Організація барної справи
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
Issue Date: 25-Feb-2020
Citation: Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів, 2020. - 3 с.
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Організація барної справи» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації роботи та обслуговування споживачів у барах, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного обслуговування.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24594
Appears in Collections:Силабуси

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
силабус Організація барної справи.pdf408.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.