Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24276
Title: | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання |
Authors: | Іжевська, Орися Izhevska, Orysia Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Keywords: | кафедра готельно-ресторанного бізнесу Основи кулінарної майстерності спеціальність "Готельно-ресторанна справа" технологія приготування цукристих напівфабрикатів креми напівфабрикати |
Issue Date: | 6-Feb-2020 |
Citation: | Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 65 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24276 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
мет вказівки для сам роботи ОКМ.pdf | 316.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.