Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23471
Title: Ферменти : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа"
Authors: Параняк, Наталія
Paraniak, Nataliia
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
Біохімія
спеціальність "Готельно-ресторанна справа"
ферменти
коферменти
ізоферменти
імобілізовані ферменти
Issue Date: 19-Nov-2019
Citation: Параняк Н. М. Ферменти : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа" / Параняк Н. М. - Львів, 2019. - 18 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23471
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лекція 8. Ферменти.pdf497.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.