Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23471
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПараняк, Наталія-
dc.contributor.authorParaniak, Nataliia-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-11-20T10:03:28Z-
dc.date.available2019-11-20T10:03:28Z-
dc.date.issued2019-11-19-
dc.identifier.citationПараняк Н. М. Ферменти : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа" / Параняк Н. М. - Львів, 2019. - 18 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23471-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectБіохіміяuk_UA
dc.subjectспеціальність "Готельно-ресторанна справа"uk_UA
dc.subjectферментиuk_UA
dc.subjectкоферментиuk_UA
dc.subjectізоферментиuk_UA
dc.subjectімобілізовані ферментиuk_UA
dc.titleФерменти : лекція з навчальної дисципліни «Біохімія» для студентів спеціальності 241 "Готельно–ресторанна справа"uk_UA
dc.typeSynopsisuk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лекція 8. Ферменти.pdf497.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.