Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23032
Title: | Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів |
Authors: | Сорока, Василь Іжевська, Орися Soroka, Vasyl Izhevska, Orysia |
Keywords: | дослідження теплової обробки амінокислотний та жирокислотний склад соусів |
Issue Date: | 4-Nov-2019 |
Publisher: | ЛДУФК |
Citation: | Сорока В. Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів / Василь Сорока, Орися Іжевська // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 258-260. |
Abstract: | Метою проведення досліджень було визначення фізико-хімічних показників амінокислотного та жирнокислотного складу сметанно-рослинних соусів, вплив термічної обробки на біологічну цінність продукту. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23032 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
StudN_2019_8_80.pdf | 444.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.