Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23032
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сорока, Василь | - |
dc.contributor.author | Іжевська, Орися | - |
dc.contributor.author | Soroka, Vasyl | - |
dc.contributor.author | Izhevska, Orysia | - |
dc.date.accessioned | 2019-11-04T13:26:00Z | - |
dc.date.available | 2019-11-04T13:26:00Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-04 | - |
dc.identifier.citation | Сорока В. Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів / Василь Сорока, Орися Іжевська // День студентської науки: зб. матеріалів щоріч. студ. наук. конф. - Львів : ЛДУФК, 2019. - С. 258-260. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23032 | - |
dc.description.abstract | Метою проведення досліджень було визначення фізико-хімічних показників амінокислотного та жирнокислотного складу сметанно-рослинних соусів, вплив термічної обробки на біологічну цінність продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК | uk_UA |
dc.subject | дослідження теплової обробки | uk_UA |
dc.subject | амінокислотний та жирокислотний склад соусів | uk_UA |
dc.title | Дослідження впливу теплової обробки на фізико-хімічні показники, амінокислотний та жирнокислотний склад сметанно-рослинних соусів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
StudN_2019_8_80.pdf | 444.68 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.