Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22839
Title: | Технологія тваринних жирів : навчально-методичний посібник |
Authors: | Паска, Марія Paska, Mariia |
Keywords: | жири фізичні показники якості тваринних жирів хімічні показники якості тваринних жирів оцінка ступеня окисненя жирів |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Паска М. З. Технологія тваринних жирів : навч.-метод. посіб. / Паска М. З. - Львів : ЛКТ ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Гжицького, 2010. - 135 с. |
Abstract: | У навчально-методичному посібнику викладено основні питання контролю якості тваринного жиру, описано зміни, які відбуваються у харчових жирах під час зберігання. Особливу увагу приділено впливу жирнокислотного складу на властивості та тривалість зберігання харчових жирів, а також виявленню надлишкової кількості антиоксидантів у жирах, санітарно-гігієнічним вимогам до цеху харчових тваринних жирів. Висвітлено вплив сировини, окремих технологічних операцій виробництва на формування асортименту, якість та харчову цінність топлених жирів. Навчально-методичний посібник розрахований для студентів вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації, які навчаються за спеціальністю «Технологія жирів та жирозамінників», аспірантів та фахівців-виробничників. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22839 |
ISBN: | 978-966-7964-72-6 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Технологія тваринних жирів посібник Паска.pdf | 4.88 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.