Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22839
Title: Технологія тваринних жирів : навчально-методичний посібник
Authors: Паска, Марія
Paska, Mariia
Keywords: жири
фізичні показники якості тваринних жирів
хімічні показники якості тваринних жирів
оцінка ступеня окисненя жирів
Issue Date: 2010
Citation: Паска М. З. Технологія тваринних жирів : навч.-метод. посіб. / Паска М. З. - Львів : ЛКТ ЛНУВМ та БТ ім. С. З. Гжицького, 2010. - 135 с.
Abstract: У навчально-методичному посібнику викладено основні питання контролю якості тваринного жиру, описано зміни, які відбуваються у харчових жирах під час зберігання. Особливу увагу приділено впливу жирнокислотного складу на властивості та тривалість зберігання харчових жирів, а також виявленню надлишкової кількості антиоксидантів у жирах, санітарно-гігієнічним вимогам до цеху харчових тваринних жирів. Висвітлено вплив сировини, окремих технологічних операцій виробництва на формування асортименту, якість та харчову цінність топлених жирів. Навчально-методичний посібник розрахований для студентів вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації, які навчаються за спеціальністю «Технологія жирів та жирозамінників», аспірантів та фахівців-виробничників.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22839
ISBN: 978-966-7964-72-6
Appears in Collections:Навчально-методичні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Технологія тваринних жирів посібник Паска.pdf4.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.