Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22291
Title: | Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби |
Authors: | Басараб, І. Паска, Марія Ромашко, І. Paska, Mariia |
Keywords: | вітаміни м'яса вітамінний склад яловичина баранина червоне м'ясо |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Басараб І. М. Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби / Басараб І. М., Паска М. З., Ромашко І. С. // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. - 2016. - Том 18, № 1 (65). - С. 16-20. |
Abstract: | У статті описано вітамінний склад червоного м'яса яловичини та порівняльна характеристика отриманих результатів із показниками вітамінного складу червоного м'яса баранини. Рівень досліджуваних показників у м'ясі дрібної й великої рогатої худоби знаходиться в межах фізіологічних норм. Червоне м'ясо, отримане від великої й дрібної рогатої худоби, характеризується найбільшою кількістю ніацину, порівняно з іншими досліджуваними вітамінами. М'ясо, отримане від ягнят і телят містить більшу кількість досліджуваних вітамінів, за виключенням ретинолу, β– каротину й α–токоферолу,порівняно із групами дорослих тварин. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22291 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Вміст вітамінів_2016.pdf | 245.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.