Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22291
Title: Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби
Authors: Басараб, І.
Паска, Марія
Ромашко, І.
Paska, Mariia
Keywords: вітаміни м'яса
вітамінний склад
яловичина
баранина
червоне м'ясо
Issue Date: 2016
Citation: Басараб І. М. Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби / Басараб І. М., Паска М. З., Ромашко І. С. // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. - 2016. - Том 18, № 1 (65). - С. 16-20.
Abstract: У статті описано вітамінний склад червоного м'яса яловичини та порівняльна характеристика отриманих результатів із показниками вітамінного складу червоного м'яса баранини. Рівень досліджуваних показників у м'ясі дрібної й великої рогатої худоби знаходиться в межах фізіологічних норм. Червоне м'ясо, отримане від великої й дрібної рогатої худоби, характеризується найбільшою кількістю ніацину, порівняно з іншими досліджуваними вітамінами. М'ясо, отримане від ягнят і телят містить більшу кількість досліджуваних вітамінів, за виключенням ретинолу, β– каротину й α–токоферолу,порівняно із групами дорослих тварин.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22291
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Вміст вітамінів_2016.pdf245.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.