Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22291
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБасараб, І.-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorРомашко, І.-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2019-09-25T08:09:02Z-
dc.date.available2019-09-25T08:09:02Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБасараб І. М. Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби / Басараб І. М., Паска М. З., Ромашко І. С. // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. - 2016. - Том 18, № 1 (65). - С. 16-20.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22291-
dc.description.abstractУ статті описано вітамінний склад червоного м'яса яловичини та порівняльна характеристика отриманих результатів із показниками вітамінного складу червоного м'яса баранини. Рівень досліджуваних показників у м'ясі дрібної й великої рогатої худоби знаходиться в межах фізіологічних норм. Червоне м'ясо, отримане від великої й дрібної рогатої худоби, характеризується найбільшою кількістю ніацину, порівняно з іншими досліджуваними вітамінами. М'ясо, отримане від ягнят і телят містить більшу кількість досліджуваних вітамінів, за виключенням ретинолу, β– каротину й α–токоферолу,порівняно із групами дорослих тварин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectвітаміни м'ясаuk_UA
dc.subjectвітамінний складuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectбаранинаuk_UA
dc.subjectчервоне м'ясоuk_UA
dc.titleВміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худобиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Паска_Вміст вітамінів_2016.pdf245.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.