Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22291
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Басараб, І. | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.contributor.author | Ромашко, І. | - |
dc.contributor.author | Paska, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-25T08:09:02Z | - |
dc.date.available | 2019-09-25T08:09:02Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Басараб І. М. Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби / Басараб І. М., Паска М. З., Ромашко І. С. // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького. - 2016. - Том 18, № 1 (65). - С. 16-20. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22291 | - |
dc.description.abstract | У статті описано вітамінний склад червоного м'яса яловичини та порівняльна характеристика отриманих результатів із показниками вітамінного складу червоного м'яса баранини. Рівень досліджуваних показників у м'ясі дрібної й великої рогатої худоби знаходиться в межах фізіологічних норм. Червоне м'ясо, отримане від великої й дрібної рогатої худоби, характеризується найбільшою кількістю ніацину, порівняно з іншими досліджуваними вітамінами. М'ясо, отримане від ягнят і телят містить більшу кількість досліджуваних вітамінів, за виключенням ретинолу, β– каротину й α–токоферолу,порівняно із групами дорослих тварин. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | вітаміни м'яса | uk_UA |
dc.subject | вітамінний склад | uk_UA |
dc.subject | яловичина | uk_UA |
dc.subject | баранина | uk_UA |
dc.subject | червоне м'ясо | uk_UA |
dc.title | Вміст вітамінів у червоному м'ясі, отриманому від тварин великої та дрібної рогатої худоби | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Паска_Вміст вітамінів_2016.pdf | 245.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.