Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22280
Title: Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products
Authors: Paska, Maria
Masliichuk, O.
Паска, Марія
Keywords: обробка плодів антиоксидантною композицією
подовження терміну зберігання
щодобові втрати при зберіганні.
Issue Date: 2017
Citation: Paska М. Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products / Paska М., Masliichuk O. // Chemical Engineering: Food Production Technology. - 2017. - № 3/3(35). - P. 33-44.
Abstract: Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем щодобових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22280
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tatrv_2017_3(3)__8 (2)_Паска.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.