Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22280
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPaska, Maria-
dc.contributor.authorMasliichuk, O.-
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.date.accessioned2019-09-24T10:13:59Z-
dc.date.available2019-09-24T10:13:59Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationPaska М. Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products / Paska М., Masliichuk O. // Chemical Engineering: Food Production Technology. - 2017. - № 3/3(35). - P. 33-44.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22280-
dc.description.abstractРозроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем щодобових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectобробка плодів антиоксидантною композицієюuk_UA
dc.subjectподовження терміну зберіганняuk_UA
dc.subjectщодобові втрати при зберіганні.uk_UA
dc.titleMicrostructural studies of improved meat chopped semi-finished productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tatrv_2017_3(3)__8 (2)_Паска.pdf3.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.