Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22280
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Paska, Maria | - |
dc.contributor.author | Masliichuk, O. | - |
dc.contributor.author | Паска, Марія | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-24T10:13:59Z | - |
dc.date.available | 2019-09-24T10:13:59Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Paska М. Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products / Paska М., Masliichuk O. // Chemical Engineering: Food Production Technology. - 2017. - № 3/3(35). - P. 33-44. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22280 | - |
dc.description.abstract | Розроблена антиоксидантна композиція на основі іонолу, диметилсульфоксиду та лецитину, застосування якої сприятиме подовженню терміну зберігання плодів з мінімальним рівнем щодобових втрат. Проведеною оптимізацією встановлено, що при зберіганні плодів яблуні та груші концентрація дистинолу повинна бути на рівні 0,041…0,042 %, концентрація лецитину – 2,9 %, при зберіганні плодів сливи відповідно: дистинолу – 0,022 %, лецитину – 3,4 %. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | обробка плодів антиоксидантною композицією | uk_UA |
dc.subject | подовження терміну зберігання | uk_UA |
dc.subject | щодобові втрати при зберіганні. | uk_UA |
dc.title | Microstructural studies of improved meat chopped semi-finished products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tatrv_2017_3(3)__8 (2)_Паска.pdf | 3.61 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.