Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236
Title: | Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі |
Authors: | Борецький, Ю. Р. Гащишин, В. Р. Прокопів, Т. М. Шавель, Х. Є. Трач, В. М. Boretskyi, Yu. R. Hashchyshyn, V. R. Prokopiv, T. M. Shavel, Kh. Ye. Trach, V. M. |
Keywords: | харчова хімія мікробіологія гігієна харчування санітарія готельно-ресторанна справа лабораторний практикум |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Сполом |
Citation: | Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі : лабораторний практикум для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа" / Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Прокопів Т. М., Шавель Х. Є., Трач В. М. - Львів : Сполом, 2019. - 181 с. |
Abstract: | Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236 |
Appears in Collections: | Лабораторні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Основи харчової хімії.pdf | 8.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.