Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорецький, Ю. Р.-
dc.contributor.authorГащишин, В. Р.-
dc.contributor.authorПрокопів, Т. М.-
dc.contributor.authorШавель, Х. Є.-
dc.contributor.authorТрач, В. М.-
dc.contributor.authorBoretskyi, Yu. R.-
dc.contributor.authorHashchyshyn, V. R.-
dc.contributor.authorProkopiv, T. M.-
dc.contributor.authorShavel, Kh. Ye.-
dc.contributor.authorTrach, V. M.-
dc.date.accessioned2019-09-18T10:48:54Z-
dc.date.available2019-09-18T10:48:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationОснови харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі : лабораторний практикум для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа" / Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Прокопів Т. М., Шавель Х. Є., Трач В. М. - Львів : Сполом, 2019. - 181 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236-
dc.description.abstractНавчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСполомuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectгігієна харчуванняuk_UA
dc.subjectсанітаріяuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectлабораторний практикумuk_UA
dc.titleОснови харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Лабораторні заняття

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Основи харчової хімії.pdf8.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.