Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борецький, Ю. Р. | - |
dc.contributor.author | Гащишин, В. Р. | - |
dc.contributor.author | Прокопів, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Шавель, Х. Є. | - |
dc.contributor.author | Трач, В. М. | - |
dc.contributor.author | Boretskyi, Yu. R. | - |
dc.contributor.author | Hashchyshyn, V. R. | - |
dc.contributor.author | Prokopiv, T. M. | - |
dc.contributor.author | Shavel, Kh. Ye. | - |
dc.contributor.author | Trach, V. M. | - |
dc.date.accessioned | 2019-09-18T10:48:54Z | - |
dc.date.available | 2019-09-18T10:48:54Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі : лабораторний практикум для студ. спец. "Готельно-ресторанна справа" / Борецький Ю. Р., Гащишин В. Р., Прокопів Т. М., Шавель Х. Є., Трач В. М. - Львів : Сполом, 2019. - 181 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22236 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник складається з трьох розділів: харчова хімія, мікробіологія, санітарія та гігієна харчування, містить вступ, правила техніки безпеки у навчальних лабораторіях, словник використовуваних термінів і понять та рекомендовану літературу. Для студентів, що навчаються на спеціальності готельно-ресторанна справа. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Сполом | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | гігієна харчування | uk_UA |
dc.subject | санітарія | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | лабораторний практикум | uk_UA |
dc.title | Основи харчової хімії, мікробіології, гігієни та санітарії у готельно-ресторанній справі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Лабораторні заняття |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Основи харчової хімії.pdf | 8.06 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.