Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 141 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
...
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020
Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020
Increasing the selection of dry-cured meat products available for the restaurant industry in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Паска, Марія
2020
Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020-04-23
Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-04-23
Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Паска, Марія
;
Потопа, Катерина
;
Paska, Mariia
;
Potopa, Kateryna
2019
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
Жук, В.
;
Шевченко, І.
;
Поліщук, Г.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2018
Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність
Баль-Прилипко, Л.
;
Леонова, Б.
;
Старкова, Е.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2017
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame
Паска, Марія
;
Paska, Maria
;
Simonova, Iryna
;
Galuch, Bogdan
;
Basarab, Iryna
;
Masliichuk, Olga
Discover
Author
109
Paska, Mariia
19
Радзімовська, Ольга
16
Paska, Mariya
13
Radzimovska, Olha
8
Paska, Maria
7
Боратинський, Олег
6
Гілецький, Іван
6
Маслійчук, О.
5
Boratynskyi, Oleh
5
Hiletskyi, Ivan
.
next >
Subject
17
кафедра готельно-ресторанного біз...
11
restaurant business
11
ресторанний бізнес
9
gastronomic tourism
9
гастрономічний туризм
9
ресторанне господарство
7
restaurant tourism
7
ресторанний туризм
7
індустрія гостинності
6
hospitality industry
.
next >
Date issued
38
2022
33
2020
29
2023
22
2021
7
2016
4
2017
3
2019
3
2024
1
2014
1
2018
.
next >
Has File(s)
141
true