Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 29 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023-10-12Лікарсько-технічна сировина, як можливість збалансування раціону харчування у закладах охорони здоров’яМлинко, Остап; Паска, Марія; Mlynko, Ostap; Paska, Mariia
2023-10-12Теоретико-практичні засади організації безпечності та якості харчової продукції у закладах ресторанного господарстваКалник, Олег; Паска, Марія; Kalnyk, Oleh; Paska, Mariia
2023-09-28Тенденції та перспективи розвитку сучасних кулінарних трендів для закладів ресторанного господарстваЛевків, Соломія-Марія; Паска, Марія; Levkiv, Solomiia-Mariia; Paska, Mariia
2023-05-26Діяльність закладу ресторанного господарства кафе-пекарня «Пекар» до та після повномасштабного вторгнення в УкраїнуПаска, Марія; Радзімовська, Ольга; Артемчук, М.; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Artemchuk, M.
2023-07-04Sugar in the hospitality industrySamilyk, Marina; Paska, Maria; Самілик, Марина; Паска, Марія
2023-06-27Технологічні аспекти використання функціональних напоїв у ресторанному бізнесіПаска, Марія; Млинко, Остап; Paska, Mariia; Mlynko, Ostap
2023-04-28Сучасні тенденції ресторанного бізнесу в умовах війниРадзімовська, Ольга; Паска, Марія; Radzimovska, Olha; Paska, Mariia
2023-04-28Особливості здорового харчування в сучасних умовахПаска, Марія; Левчук, Алла; Paska, Mariia; Levchuk, Alla
2023-04-19Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу ЛьвівщиниПаска, Марія; Paska Mariia
2023-11-07Теоретичні та практичні аспекти отримання ферментної сировини із хрону звичайного при використанні у харчовій промисловостіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia