Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-19 of 19 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Інновації в готельно-ресторанній індустрії
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Гузенко, Ірина
;
Гузенко, Анастасія
;
Холявка, Володимир
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
;
Huzenko, Iryna
;
Huzenko, Anastasiia
;
Kholiavka, Volodymyr
2022
Implementation of the concept of healthy food in restaurants
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olga
;
Guzenko, Iryna
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Гузенко, Ірина
2022
Впровадження інноваційних трендів у технології м'ясних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарства
Гуралевич, В. В.
;
Паска, Марія
;
Huralevych, V. V.
;
Paska, Mariia
2022
Ресторанний туризм як елемент туристичного брендингу Львівщини
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Paska, Mariia
;
Radzimovska, Olha
2022-10-06
Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговування
Найда, Остап
;
Паска, Марія
;
Naida, Ostap
;
Paska, Mariia
2022-10-06
Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарстві
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyi, Ivan
;
Paska, Mariia
2022-11-18
Управління персоналом у закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Чемеринська, М.
;
Paska, Mariia
;
Chemerynska, M.
2022-05-19
Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинності
Гілецький, Іван
;
Паска, Марія
;
Hiletskyy, Ivan
;
Paska, Mariia
2022-07-01
Гастрономічний туризм як елемент маркетингових стратегій розвитку регіональної економіки в умовах кризи
Паска, Марія
;
Головчук, Юлія
;
Гарасимчук, Назарій
;
Paska, Mariia
;
Holovchuk, Yuliia
;
Harasymchuk, Nazarii
Discover
Author
19
Паска, Марія
5
Радзімовська, Ольга
4
Radzimovska, Olha
3
Гілецький, Іван
2
Chyrka, Viacheslav
2
Hiletskyi, Ivan
2
Naida, Ostap
2
Гузенко, Ірина
2
Найда, Остап
2
Чирка, В’ячеслав
.
next >
Subject
5
restaurant business
4
ресторанне господарство
3
gastronomic tourism
3
гастрономічний туризм
3
інновації
2
product quality
2
restaurant establishments
2
restaurant tourism
2
service
2
впровадження
.
next >
Has File(s)
19
true