Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-19 of 19 (Search time: 0.008 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Інновації в готельно-ресторанній індустріїПаска, Марія; Радзімовська, Ольга; Гузенко, Ірина; Гузенко, Анастасія; Холявка, Володимир; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha; Huzenko, Iryna; Huzenko, Anastasiia; Kholiavka, Volodymyr
2022Implementation of the concept of healthy food in restaurantsPaska, Mariia; Radzimovska, Olga; Guzenko, Iryna; Паска, Марія; Радзімовська, Ольга; Гузенко, Ірина
2022Впровадження інноваційних трендів у технології м'ясних напівфабрикатів для закладів ресторанного господарстваГуралевич, В. В.; Паска, Марія; Huralevych, V. V.; Paska, Mariia
2022Ресторанний туризм як елемент туристичного брендингу ЛьвівщиниПаска, Марія; Радзімовська, Ольга; Paska, Mariia; Radzimovska, Olha
2022-10-06Визначальні особливості психологічної підготовки фахівців для сфери обслуговуванняНайда, Остап; Паска, Марія; Naida, Ostap; Paska, Mariia
2022-10-06Формування теоретичних та практичних засад оцінювання харчової безпеки в ресторанному господарствіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyi, Ivan; Paska, Mariia
2022-11-18Управління персоналом у закладах ресторанного господарстваПаска, Марія; Чемеринська, М.; Paska, Mariia; Chemerynska, M.
2022-05-19Окремі аспекти впровадження системи харчової безпеки у закладах сфери гостинностіГілецький, Іван; Паска, Марія; Hiletskyy, Ivan; Paska, Mariia
2022-07-01Гастрономічний туризм як елемент маркетингових стратегій розвитку регіональної економіки в умовах кризиПаска, Марія; Головчук, Юлія; Гарасимчук, Назарій; Paska, Mariia; Holovchuk, Yuliia; Harasymchuk, Nazarii