Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 141 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
15
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020
Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020
Increasing the selection of dry-cured meat products available for the restaurant industry in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Паска, Марія
2020
Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020-04-23
Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-04-23
Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Паска, Марія
;
Потопа, Катерина
;
Paska, Mariia
;
Potopa, Kateryna
2019
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
Жук, В.
;
Шевченко, І.
;
Поліщук, Г.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2018
Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність
Баль-Прилипко, Л.
;
Леонова, Б.
;
Старкова, Е.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2017
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame
Паска, Марія
;
Paska, Maria
;
Simonova, Iryna
;
Galuch, Bogdan
;
Basarab, Iryna
;
Masliichuk, Olga
Discover
Author
109
Paska, Mariia
19
Радзімовська, Ольга
16
Paska, Mariya
13
Radzimovska, Olha
8
Paska, Maria
7
Боратинський, Олег
6
Гілецький, Іван
6
Маслійчук, О.
5
Boratynskyi, Oleh
5
Hiletskyi, Ivan
.
next >
Subject
17
кафедра готельно-ресторанного біз...
11
restaurant business
11
ресторанний бізнес
9
gastronomic tourism
9
гастрономічний туризм
9
ресторанне господарство
7
restaurant tourism
7
ресторанний туризм
7
індустрія гостинності
6
hospitality industry
.
next >
Date issued
38
2022
33
2020
29
2023
22
2021
7
2016
4
2017
3
2019
3
2024
1
2014
1
2018
.
< previous
next >