Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21949
Title: Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Authors: Борецький, Ю. Р.
Boretskyi, Yu. R.
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
харчова хімія
дефекти засвоєння окремих сполук
харчові алергії
лекція
спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
Issue Date: 22-Jul-2019
Citation: Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 16 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21949
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
lek14_def_allergy.pdf996.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.