Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21949
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борецький, Ю. Р. | - |
dc.contributor.author | Boretskyi, Yu. R. | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-22T06:56:40Z | - |
dc.date.available | 2019-07-22T06:56:40Z | - |
dc.date.issued | 2019-07-22 | - |
dc.identifier.citation | Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 16 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21949 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | дефекти засвоєння окремих сполук | uk_UA |
dc.subject | харчові алергії | uk_UA |
dc.subject | лекція | uk_UA |
dc.subject | спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lek14_def_allergy.pdf | 996.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.