Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21949
Title: | Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа |
Authors: | Борецький, Ю. Р. Boretskyi, Yu. R. Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни харчова хімія дефекти засвоєння окремих сполук харчові алергії лекція спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа |
Issue Date: | 22-Jul-2019 |
Citation: | Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа / розроб. Борецький Ю. Р. - Львів, 2018. - 16 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21949 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
lek14_def_allergy.pdf | 996.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.