Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21920
Title: Харчові отруєння та харчові інтоксикації, причини виникнення та заходи профілактики : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм
Authors: Шавель, Х. Є.
Shavel, Kh. Ye.
Кафедра біохімії та гігієни
Keywords: кафедра біохімії та гігієни
санітарія та гігієна туристичних комплексів
лекція
харчові отруєння
харчові інтоксикації
спеціальність "Туризм"
Issue Date: 18-Jul-2019
Citation: Харчові отруєння та харчові інтоксикації, причини виникнення та заходи профілактики : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 18 с.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21920
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лек_7.pdf307.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.