Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21920
Title: | Харчові отруєння та харчові інтоксикації, причини виникнення та заходи профілактики : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм |
Authors: | Шавель, Х. Є. Shavel, Kh. Ye. Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни санітарія та гігієна туристичних комплексів лекція харчові отруєння харчові інтоксикації спеціальність "Туризм" |
Issue Date: | 18-Jul-2019 |
Citation: | Харчові отруєння та харчові інтоксикації, причини виникнення та заходи профілактики : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 18 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21920 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.