Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21920
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шавель, Х. Є. | - |
dc.contributor.author | Shavel, Kh. Ye. | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-18T12:29:36Z | - |
dc.date.available | 2019-07-18T12:29:36Z | - |
dc.date.issued | 2019-07-18 | - |
dc.identifier.citation | Харчові отруєння та харчові інтоксикації, причини виникнення та заходи профілактики : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 18 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21920 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | санітарія та гігієна туристичних комплексів | uk_UA |
dc.subject | лекція | uk_UA |
dc.subject | харчові отруєння | uk_UA |
dc.subject | харчові інтоксикації | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Туризм" | uk_UA |
dc.title | Харчові отруєння та харчові інтоксикації, причини виникнення та заходи профілактики : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.