Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21916
Title: | Гігієнічні основи раціонального харчування. Особливості харчування залежно від видів туризму : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм |
Authors: | Шавель, Х. Є. Shavel, Kh. Ye. Кафедра біохімії та гігієни |
Keywords: | кафедра біохімії та гігієни санітарія та гігієна туристичних комплексів лекція спеціальність "Туризм" гігієнічні основи раціонального харчування |
Issue Date: | 18-Jul-2019 |
Citation: | Гігієнічні основи раціонального харчування. Особливості харчування залежно від видів туризму : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 27 с. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21916 |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LEK_4nova.pdf | 306.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.