Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21916
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШавель, Х. Є.-
dc.contributor.authorShavel, Kh. Ye.-
dc.contributor.authorКафедра біохімії та гігієни-
dc.date.accessioned2019-07-18T12:04:23Z-
dc.date.available2019-07-18T12:04:23Z-
dc.date.issued2019-07-18-
dc.identifier.citationГігієнічні основи раціонального харчування. Особливості харчування залежно від видів туризму : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 27 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21916-
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкафедра біохімії та гігієниuk_UA
dc.subjectсанітарія та гігієна туристичних комплексівuk_UA
dc.subjectлекціяuk_UA
dc.subjectспеціальність "Туризм"uk_UA
dc.subjectгігієнічні основи раціонального харчуванняuk_UA
dc.titleГігієнічні основи раціонального харчування. Особливості харчування залежно від видів туризму : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризмuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Конспекти лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LEK_4nova.pdf306.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.