Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21916
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шавель, Х. Є. | - |
dc.contributor.author | Shavel, Kh. Ye. | - |
dc.contributor.author | Кафедра біохімії та гігієни | - |
dc.date.accessioned | 2019-07-18T12:04:23Z | - |
dc.date.available | 2019-07-18T12:04:23Z | - |
dc.date.issued | 2019-07-18 | - |
dc.identifier.citation | Гігієнічні основи раціонального харчування. Особливості харчування залежно від видів туризму : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2018. - 27 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21916 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | кафедра біохімії та гігієни | uk_UA |
dc.subject | санітарія та гігієна туристичних комплексів | uk_UA |
dc.subject | лекція | uk_UA |
dc.subject | спеціальність "Туризм" | uk_UA |
dc.subject | гігієнічні основи раціонального харчування | uk_UA |
dc.title | Гігієнічні основи раціонального харчування. Особливості харчування залежно від видів туризму : лекція для студентів напрямку підготовки : 242 Туризм | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспекти лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LEK_4nova.pdf | 306.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.