Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17190
Title: Методика викладання пластики для студентів вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму
Authors: Драч, Т.
Сосіна, Валентина
Drach, T.
Sosina, Valentyna
Keywords: пластика
бізнес
офіціант
дефіле
правильна хода
Issue Date: 2014
Citation: Драч Т. Л. Методика викладання пластики для студентів вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму / Драч Т. Л., Сосіна В. Ю. // Молодий вчений. - 2014. - № 7(10). - С. 157-160.
Abstract: Зараз актуальною є тема запровадження занять з пластики для студентів професійних кулінарних технікумів, для того, щоб студенти навчилися не тільки добре готувати та подавати блюда, але й красиво і правильно ходити. В статті розглядається окремі питання методики навчання правильній ході, поставі, а також елементів пластики студентів готельного і ресторанного бізнесу в одному з кулінарних технікумів м. Львова.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17190
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Драч_Сосіна_molv_2014_7(2)__43.pdf131.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.