Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17190
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Драч, Т. | - |
dc.contributor.author | Сосіна, Валентина | - |
dc.contributor.author | Drach, T. | - |
dc.contributor.author | Sosina, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-04T09:53:59Z | - |
dc.date.available | 2019-02-04T09:53:59Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Драч Т. Л. Методика викладання пластики для студентів вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму / Драч Т. Л., Сосіна В. Ю. // Молодий вчений. - 2014. - № 7(10). - С. 157-160. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17190 | - |
dc.description.abstract | Зараз актуальною є тема запровадження занять з пластики для студентів професійних кулінарних технікумів, для того, щоб студенти навчилися не тільки добре готувати та подавати блюда, але й красиво і правильно ходити. В статті розглядається окремі питання методики навчання правильній ході, поставі, а також елементів пластики студентів готельного і ресторанного бізнесу в одному з кулінарних технікумів м. Львова. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | пластика | uk_UA |
dc.subject | бізнес | uk_UA |
dc.subject | офіціант | uk_UA |
dc.subject | дефіле | uk_UA |
dc.subject | правильна хода | uk_UA |
dc.title | Методика викладання пластики для студентів вищого професійного училища ресторанного сервісу та туризму | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Драч_Сосіна_molv_2014_7(2)__43.pdf | 131.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.