Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152
Title: | Особливості харчування кваліфікованих спортсменів - стрільців з лука |
Authors: | Пазичук, Ольга Pazychuk, Olha |
Keywords: | стрільба з лука стрільці з лука харчування спортсменів збалансованість харчування режим харчування добовий раціон харчування енергетичні витрати |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Пазичук О. О. Особливості харчування кваліфікованих спортсменів-стрільців з лука / О. О. Пазичук // Науковий часопис Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). - Київ, 2014. - Вип. 10(51). - C. 91-95. |
Abstract: | Проведено дослідження централізованого та децентралізованого харчування кваліфікованих спортсменів – стрільців з лука. Визначені енергетичні витрати спортсменів хронометражно – табличним методом, а також хімічний склад і калорійність добових раціонів за даними меню – розгорток за 7 календарних днів поспіль. З’ясовано що вміст білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних елементів які, надходять в організм спортсменів, за своїм вмістом або в недостатній кількості, або в надмірній кількості. |
URI: | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152 |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pazychuk_2014.pdf | 493.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.