Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пазичук, Ольга | - |
dc.contributor.author | Pazychuk, Olha | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-01T09:19:53Z | - |
dc.date.available | 2019-02-01T09:19:53Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Пазичук О. О. Особливості харчування кваліфікованих спортсменів-стрільців з лука / О. О. Пазичук // Науковий часопис Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). - Київ, 2014. - Вип. 10(51). - C. 91-95. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження централізованого та децентралізованого харчування кваліфікованих спортсменів – стрільців з лука. Визначені енергетичні витрати спортсменів хронометражно – табличним методом, а також хімічний склад і калорійність добових раціонів за даними меню – розгорток за 7 календарних днів поспіль. З’ясовано що вміст білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних елементів які, надходять в організм спортсменів, за своїм вмістом або в недостатній кількості, або в надмірній кількості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | стрільба з лука | uk_UA |
dc.subject | стрільці з лука | uk_UA |
dc.subject | харчування спортсменів | uk_UA |
dc.subject | збалансованість харчування | uk_UA |
dc.subject | режим харчування | uk_UA |
dc.subject | добовий раціон харчування | uk_UA |
dc.subject | енергетичні витрати | uk_UA |
dc.title | Особливості харчування кваліфікованих спортсменів - стрільців з лука | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pazychuk_2014.pdf | 493.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.