Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПазичук, Ольга-
dc.contributor.authorPazychuk, Olha-
dc.date.accessioned2019-02-01T09:19:53Z-
dc.date.available2019-02-01T09:19:53Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПазичук О. О. Особливості харчування кваліфікованих спортсменів-стрільців з лука / О. О. Пазичук // Науковий часопис Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). - Київ, 2014. - Вип. 10(51). - C. 91-95.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152-
dc.description.abstractПроведено дослідження централізованого та децентралізованого харчування кваліфікованих спортсменів – стрільців з лука. Визначені енергетичні витрати спортсменів хронометражно – табличним методом, а також хімічний склад і калорійність добових раціонів за даними меню – розгорток за 7 календарних днів поспіль. З’ясовано що вміст білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних елементів які, надходять в організм спортсменів, за своїм вмістом або в недостатній кількості, або в надмірній кількості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectстрільба з лукаuk_UA
dc.subjectстрільці з лукаuk_UA
dc.subjectхарчування спортсменівuk_UA
dc.subjectзбалансованість харчуванняuk_UA
dc.subjectрежим харчуванняuk_UA
dc.subjectдобовий раціон харчуванняuk_UA
dc.subjectенергетичні витратиuk_UA
dc.titleОсобливості харчування кваліфікованих спортсменів - стрільців з лукаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pazychuk_2014.pdf493.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.