Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152
Title: Особливості харчування кваліфікованих спортсменів - стрільців з лука
Authors: Пазичук, Ольга
Pazychuk, Olha
Keywords: стрільба з лука
стрільці з лука
харчування спортсменів
збалансованість харчування
режим харчування
добовий раціон харчування
енергетичні витрати
Issue Date: 2014
Citation: Пазичук О. О. Особливості харчування кваліфікованих спортсменів-стрільців з лука / О. О. Пазичук // Науковий часопис Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). - Київ, 2014. - Вип. 10(51). - C. 91-95.
Abstract: Проведено дослідження централізованого та децентралізованого харчування кваліфікованих спортсменів – стрільців з лука. Визначені енергетичні витрати спортсменів хронометражно – табличним методом, а також хімічний склад і калорійність добових раціонів за даними меню – розгорток за 7 календарних днів поспіль. З’ясовано що вміст білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних елементів які, надходять в організм спортсменів, за своїм вмістом або в недостатній кількості, або в надмірній кількості.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/17152
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pazychuk_2014.pdf493.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.