Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1505
Title: Зміни здатності учнів з вадами опорно-рухового апарату відтворювати рухи по просторовим параметрам під впливом спеціально підібраних вправ та ігор із м'ячем
Authors: Помєщикова, Ірина
Keywords: опорно-руховий апарат
кінематометр
Issue Date: 2011
Citation: Помєщикова І. Зміни здатності учнів з вадами опорно-рухового апарату відтворювати рухи по просторовим параметрам під впливом спеціально підібраних вправ та ігор із м'ячем / Ірина Помєщикова // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2011. - Вип. 15, т. 3. - С. 195 - 200.
Abstract: У статті аналізується питання поліпшення здатності учнів з вадами опорно-рухового апарату відтворювати задані рухи в ліктьовому суглобі на кінематометрі Жуковського. Застосування в процесі фізичного виховання розробленої системи спеціально спрямованих вправ та ігор із м'ячем достовірно поліпшило показники учнів у здатності відтворювати задані амплітуди рухів (20º і 50º). При завданні кута 70º зміни мали позитивний характер, проте достовірних відмінностей виявлено не було ні у хлопців, ні у дівчат.
URI: http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/1505
Appears in Collections:"Молода спортивна наука України"

Files in This Item:
File SizeFormat 
Помещикова_16.pdf148.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.