Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 441 to 460 of 1202
Issue Date | Title | Author(s) |
2021-02-05 | Міжнародні економічні відносини : робоча програма навчальної дисципліни,галузь знань 07 "Управління та адміністрування", спеціальність: 073 Менеджмент. факультет туризму, рівень освіти: бакалавр | Завидівська, О. І.; Zavydivska, О. І.; Кафедра економіки та менеджменту |
2021-02-05 | Менеджмент організацій : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 Управління та адміністрування, спеціальність: 073 Менеджмент, факультет туризму й факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти, рівень освіти - бакалавр | Павленчик, А. О.; Pavlenchyk, A. O.; Кафедра економіки та менеджменту |
2021-02-05 | Курс-тренінг «Креативний менеджмент» : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 “Менеджмент та адміністрування”, спеціальності 073 “Менеджмент”, факультет туризму, рівень освіти - бакалавр | Павленчик, Н. Ф.; Pavlenchyk, N. F.; Кафедра економіки та менеджменту |
2021-02-05 | Статистика : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 07 Управління і адміністрування, галузь знань 07 Управління і адміністрування, факультет туризму та факультет підвищення кваліфікації, перепідготовки, післядипломної та заочної освіти, рівень освіти: бакалавр | Павленчик, А. О.; Pavlenchyk, A. O.; Кафедра економіки та менеджменту |
2021-02-04 | Конфліктологія : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань : 24 "Сфера обслуговування", спеціальність : 242 "Туризм", факультет "Туризм" | Матвійчук, Т. Ф.; Matviichuk, T. F.; Кафедра педагогіки та психології |
2021-02-04 | Ділова іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність 073 «Менеджмент», освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр», факультет туризму | Калимон, Ю. О.; Проценко, У. М.; Kalymon, Yu. O.; Protsenko, U. M.; Кафедра української та іноземних мов |
2021-02-04 | Ділова іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму | Калимон, Ю. О.; Kalymon, Yu. O.; Кафедра української та іноземних мов |
2021-02-03 | Ділова іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність 073 "Менеджмент", освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", факультет туризму | Калимон, Ю. О.; Проценко, У. М.; Kalymon, Yu. O.; Protsenko, U. M.; Кафедра української та іноземних мов |
2021-02-03 | Ділова іноземна мова : робоча програма навчальної дисципліни, спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр, факультет туризму | Калимон, Ю. О.; Kalymon, Yu. O.; Кафедра української та іноземних мов |
2021-02-01 | Інновації індустрії гостинності регіону : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-02-01 | Інформаційна культура студента : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | Свістельник, І. Р.; Svistelnyk, I. R.; Кафедра інформатики та кінезіології |
2021-01-29 | Міжнародна готельна індустрія : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 24 «Сфера обслуговування», спеціальність: 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-кваліфікаційний рівень: магістр | Графська, О. І.; Hrafska, O. I.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-01-25 | Технологія продуктів функціонального харчування : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму | Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-01-25 | Крафтові технології : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань 24 „Сфера обслуговування”, напрям підготовки 241 „Готельно-ресторанна справа”, факультет туризму | Іжевська, О. П.; Паска, М. З.; Izhevska, O. P.; Paska, M. Z.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-01-19 | Організація СПА та Велнес індустрії : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-01-19 | Ділові та протокольні заходи в готельно-ресторанній справі : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-01-19 | Організація роботи фромажера : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | Паска, М. З.; Маслійчук, О. Б.; Paska, M. Z.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-01-19 | Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-01-18 | Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | Гузар, У. Є.; Huzar, U. Ye.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
2021-01-18 | Оздоровче харчування : робоча програма навчальної дисципліни підготовки магістрів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа” | Маслійчук, О. Б.; Masliichuk, O. B.; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 441 to 460 of 1202