Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Програми практик
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-3 of 3 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-01-29
Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Іжевська, О. П.
;
Коркуна, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Izhevska, O. P.
;
Korkuna, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26
Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, cпеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Радзімовська, О. В.
;
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Radzimovska, O. V.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U.Ye.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2021-02-26
Програма виробничої практики підготовки бакалаврів, галузь знань 24 „Cфера обслуговування”, спеціальність 241 „Готельно-ресторанна справа”
Іжевська, О. П.
;
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Графська, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Маслійчук, О. Б.
;
Izhevska, O. P.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Hrafska, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Masliichuk, O. B
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
Discover
Author
3
Radzimovska, O. V.
3
Гузар, У. Є.
3
Паска, М. З.
3
Радзімовська, О. В.
2
Huzar, U. Ye.
2
Izhevska, O. P.
2
Іжевська, О. П.
1
Hrafska, O. I.
1
Huzar, U.Ye.
1
Korkuna, O. I.
.
next >
Subject
2
бакалавр
2
виробнича практика
2
галузь знань 24 «Сфера обслугову...
2
спеціальність 241 „Готельно-ресто...
1
4 курс
1
cпеціальність 241 „Готельно-ресто...
1
виробнича практика магістрів