Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 227 (Search time: 0.019 seconds).
previous
1
2
3
4
5
...
23
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2003
Спосіб апробації біологічно активних речовин і підбору оптимального складу кормових добавок для тварин in Vitro : патент 58100 Україна : МПК G01N33/554, G01N33/567
Кравців, Роман
;
Остапів, Дмитро
;
Васерук, Наталія
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2017
Адаптаційні реакції організму великої рогатої худоби різних напрямів продуктивності залежно від типу вищої нервової діяльності : монографія
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
;
Карповський, В.
;
Гуфрій, Д.
;
Криворучко, Д.
2017
Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцю
Паска, Марія
;
Сімонова, І.
;
Галух, Б.
;
Басараб, І.
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
2017
Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організмі
Паска, Марія
;
Драчук, У.
;
Маслійчук, О.
;
Вовк, В.
;
Paska, Mariia
2017
Вплив поверхнево-активних речовин на інтенсифікацію естрагування при зміні гідродинамічних показників технології органопрепаратів
Паска, Марія
;
Драчук, У.
;
Галух, Б.
;
Басараб, І.
;
Paska, Mariia
2015
Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезу
Паска, Марія
;
Жук, О.
;
Paska, Mariia
2015
Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFD
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2019
Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировини
Жук, В.
;
Шевченко, І.
;
Поліщук, Г.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2018
Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможність
Баль-Прилипко, Л.
;
Леонова, Б.
;
Старкова, Е.
;
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2017
Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flame
Паска, Марія
;
Paska, Maria
;
Simonova, Iryna
;
Galuch, Bogdan
;
Basarab, Iryna
;
Masliichuk, Olga
Discover
Author
178
Paska, Mariia
29
Paska, Mariya
28
Радзімовська, Ольга
19
Radzimovska, Olha
13
Боратинський, Олег
10
Boratynskyi, Oleh
10
Гілецький, Іван
9
Levchuk, Alla
9
Paska, Maria
9
Гузар, Уляна
.
next >
Subject
18
кафедра готельно-ресторанного біз...
16
restaurant business
16
ресторанний бізнес
14
гастрономічний туризм
14
ресторанне господарство
13
gastronomic tourism
12
туризм
12
індустрія гостинності
11
hospitality industry
10
hospitality
.
next >
Date issued
203
2020 - 2024
23
2010 - 2019
1
2003 - 2009
Has File(s)
227
true