Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 227 (Search time: 0.019 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Спосіб апробації біологічно активних речовин і підбору оптимального складу кормових добавок для тварин in Vitro : патент 58100 Україна : МПК G01N33/554, G01N33/567Кравців, Роман; Остапів, Дмитро; Васерук, Наталія; Паска, Марія; Paska, Mariia
2017Адаптаційні реакції організму великої рогатої худоби різних напрямів продуктивності залежно від типу вищої нервової діяльності : монографіяПаска, Марія; Paska, Mariia; Карповський, В.; Гуфрій, Д.; Криворучко, Д.
2017Дослідження токсичних елементів та радіонуклідів у напівкопчених ковбасах, виготовлених з використанням сочевиці, чебрецю та ялівцюПаска, Марія; Сімонова, І.; Галух, Б.; Басараб, І.; Маслійчук, О.; Paska, Mariia
2017Визначення впливу люпинового борошна і дивосилу на перебіг процесів обміну в організміПаска, Марія; Драчук, У.; Маслійчук, О.; Вовк, В.; Paska, Mariia
2017Вплив поверхнево-активних речовин на інтенсифікацію естрагування при зміні гідродинамічних показників технології органопрепаратівПаска, Марія; Драчук, У.; Галух, Б.; Басараб, І.; Paska, Mariia
2015Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma Maxxd у виробництві майонезуПаска, Марія; Жук, О.; Paska, Mariia
2015Порівняльна оцінка якості яловичини Nor, PSE та DFDПаска, Марія; Paska, Mariia
2019Кольорокорегуючі композиції м’ясних систем з низьким вмістом гемоглобінвмісної сировиниЖук, В.; Шевченко, І.; Поліщук, Г.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2018Виробництво м’ясних сиров’ялених снеків: перспективи та конкурентоспроможністьБаль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Старкова, Е.; Паска, Марія; Paska, Mariia
2017Toxic elements in lentil, thyme and juniper in the composition of semi-smoked sausages using the method of atomic-absorption spectrometry with atomization in flameПаска, Марія; Paska, Maria; Simonova, Iryna; Galuch, Bogdan; Basarab, Iryna; Masliichuk, Olga