Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 228 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
23
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-05-19
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму
Паска, Марія
;
Баль-Прилипко, Лариса
2020-04-29
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients
Paska, Mariia
;
Bal-Prylypko, I.
;
Masliichuk, O.
;
Lychuk, M.
;
Паска, Марія
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020
Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020
Increasing the selection of dry-cured meat products available for the restaurant industry in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Паска, Марія
2020
Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020-04-23
Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-04-23
Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Паска, Марія
;
Потопа, Катерина
;
Paska, Mariia
;
Potopa, Kateryna
2020-04-29
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник матеріалів наук.-практ. семінару
Голод, Андрій
;
Гузар, Уляна
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Іжевська, Орися
;
Holod, Andrii
;
Huzar, Uliana
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Izhevska, Orysia
Discover
Author
179
Paska, Mariia
29
Paska, Mariya
28
Радзімовська, Ольга
19
Radzimovska, Olha
13
Боратинський, Олег
10
Boratynskyi, Oleh
10
Гілецький, Іван
9
Levchuk, Alla
9
Paska, Maria
9
Гузар, Уляна
.
next >
Subject
18
кафедра готельно-ресторанного біз...
16
restaurant business
16
ресторанний бізнес
14
гастрономічний туризм
14
ресторанне господарство
13
gastronomic tourism
13
індустрія гостинності
12
hospitality industry
12
туризм
10
hospitality
.
next >
Date issued
204
2020 - 2024
23
2010 - 2019
1
2003 - 2009
Has File(s)
228
true