Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 72 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
3
4
...
8
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-05-19
Потенціал автентичних делікатесних м'ясних продуктів у контексті гастрономічного туризму
Паска, Марія
;
Баль-Прилипко, Лариса
2020-04-29
Microstructural analysis of forcemeats of ready-to-cook chopped meat with functional ingredients
Paska, Mariia
;
Bal-Prylypko, I.
;
Masliichuk, O.
;
Lychuk, M.
;
Паска, Марія
2020
Науково-практичні аспекти виробництва м'ясних посічених напівфабрикатів для ресторанних технологій
Паска, Марія
;
Маслійчук, О.
;
Paska, Mariia
;
Masliichuk, O.
2020
Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Kulyk, Oksana
2020
Perspective development of authentic products for restaurant business in gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020
Increasing the selection of dry-cured meat products available for the restaurant industry in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Паска, Марія
2020
Current development trends of raw-smoked sausages in the context of gastronomic tourism
Paska, Maria
;
Korkuna, Oryslava
;
Kyluk, Oksana
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Кулик, Оксана
2020-04-23
Сучасні рішення для управління харчовою безпекою в закладах ресторанного господарства
Паска, Марія
;
Paska, Mariia
2020-04-23
Теоретичні аспекти розвитку барної справи
Паска, Марія
;
Потопа, Катерина
;
Paska, Mariia
;
Potopa, Kateryna
2020-04-29
Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : збірник матеріалів наук.-практ. семінару
Голод, Андрій
;
Гузар, Уляна
;
Паска, Марія
;
Коркуна, Орислава
;
Іжевська, Орися
;
Holod, Andrii
;
Huzar, Uliana
;
Paska, Mariia
;
Korkuna, Oryslava
;
Izhevska, Orysia
Discover
Author
65
Paska, Mariia
7
Kutsmyda, Anastasiia
7
Куцмида, Анастасія
6
Levchuk, Alla
6
Левчук, Алла
5
Karpova, Marta
5
Карпова, Марта
4
Korkuna, Oryslava
4
Radzimovska, Olha
4
Коркуна, Орислава
.
next >
Subject
18
кафедра готельно-ресторанного біз...
7
ресторанне господарство
6
ресторанний бізнес
6
тренування
4
енергозатрати
4
харчування
3
кавовий бізнес
3
туризм
2
energy consumption
2
food
.
next >
Date issued
38
2020
34
2021