Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
Матеріали наукових конференцій
Матеріали наукових семінарів
Автореферати дисертацій
Бакалаврські роботи
Дисертації
Звіти
Книги
Магістерські роботи
Монографія
Науковий конгрес
Науково-довідкові видання
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК
Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК в базах даних Scopus, WoS, Tomson Reuters
Наукові школи
Патенти та авторські свідоцтва
Рецензії
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 128 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
...
13
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-23
Методичні рекомендації до виконання дипломних робіт 6091700 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", 6091.700 - "Технологія жирів і жирозамнників" (освітньо-кваліфікаційний рівнь "бакалавр")
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Фізіологічний статус організму бугайців волинської м'ясної породи, залежно від типів нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-11-23
Органолептичний контроль якості варених ковбас
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-12-01
Забійні показники якості бугайців волинської м’ясної породи залежно від типів вищої нервової діяльності
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
2020-12-01
Перекисне окислення ліпідів у бугайців різних типів вищої нервової діяльності волинської м'ясної породи
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-12-01
Обмен белков сыворотки крови бычков волынской мясной породы разных типов высшей нервной деятельности
Паска, М. З.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
Кобальт, вітамін В 12 та функціональний статус еритропоезу за мікроелементної корекції раціону відгодівельних бугайців
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
2020-09-28
Глутатіон, сульфгідрильні групи та малоновий диальдегід за корекції мікроелементного живлення відгодівельних бугайців
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
До методики синтезу хелатних (цистеїнатів) сполук мікроелементів з метою використання у тваринництві
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
2020-10-28
Вміст мінеральних речовин у кормах ТЗОВ "Галичина" Жовківського району Львівської області
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
Discover
Author
128
Паска, М. З.
35
Lychuk, M. H.
35
Личук, М. Г.
27
Kravtsiv, R. Y.
27
Кравців, Р. Й.
9
Markovych, I. I.
9
Маркович, І. І.
9
Мартинюк, І. О.
7
Martyniuk, I. O.
5
Drachuk, U. R.
.
next >
Subject
20
бугайці
15
волинська м'ясна порода
13
типи вищої нервової діяльності
12
мікроелементи
10
технологія
8
хелати
7
біологічно активні речовини
7
фізіологія
6
залізо
6
худоба
.
next >