Перегляд за Автор "Zhurenko, Denys"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Журенко, Денис; Дупак, Надія; Баль-Прилипко, Лариса; Паска, Марія; Zhurenko, Denys; Dupak, Nadiia; Bal-Prylypko, Larysa; Paska, MariiaДокумент Сучасні проблеми готельно-ресторанного бізнесу(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-16) Журенко, Денис; Баль-Прилипко, Лариса; Zhurenko, Denys; Bal-Prylypko, LarysaМетою є визначення сучасного стану та перспектив розвитку готельно-ресторанної індустрії в Україні. Ресторанний бізнес – це одна з сучасних і перспективних галузей індустрії гостинності