Перегляд за Автор "Zaitseva, Valentyna"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Обслуговування споживачів в кав'ярнях(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Деак, Іветт; Зайцева, Валентина; Deak, Ivett; Zaitseva, ValentynaМета – розглянути організацію обслуговування в кав’ярнях.The goal is to consider the organization of service in coffee shops.Документ Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гноєва, Ліна; Зайцева, Валентина; Hnoieva, Lina; Zaitseva, ValentynaРозглянути формування обслуговування та організацію роботи в кав’ярня «Coffee Lab».Документ Харчування робітників бізнес-центрів(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшко, Данило; Зайцева, Валентина; Liashko, Danylo; Zaitseva, ValentynaОсновними способами організації харчування робітників бізнес-центрів є: корпоративне харчування на території ресторанного госпо- дарства, контракт на доставку з кейтеринговою компанією, доставка готової їжі із закладів ресторанного господарства у офіс, облаштування власної точки харчування своїх співробітників, або ж надання праців- никам можливості вільного вибору щодо організації свого обіду. The main ways of organizing food for business center workers are: corporate meals on the territory of the restaurant gifts, delivery contract with a catering company, delivery of ready-made food from restaurants to the office, arrangement own food point for its employees, or the provision of labor- everyone has the opportunity to make a free choice regarding the organization of their lunch.