Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Zaitseva, Valentyna"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Обслуговування споживачів в кав'ярнях
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Деак, Іветт; Зайцева, Валентина; Deak, Ivett; Zaitseva, Valentyna
    Мета – розглянути організацію обслуговування в кав’ярнях.The goal is to consider the organization of service in coffee shops.
  • Документ
    Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab»
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Гноєва, Ліна; Зайцева, Валентина; Hnoieva, Lina; Zaitseva, Valentyna
    Розглянути формування обслуговування та організацію роботи в кав’ярня «Coffee Lab».
  • Документ
    Харчування робітників бізнес-центрів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Ляшко, Данило; Зайцева, Валентина; Liashko, Danylo; Zaitseva, Valentyna
    Основними способами організації харчування робітників бізнес-центрів є: корпоративне харчування на території ресторанного госпо- дарства, контракт на доставку з кейтеринговою компанією, доставка готової їжі із закладів ресторанного господарства у офіс, облаштування власної точки харчування своїх співробітників, або ж надання праців- никам можливості вільного вибору щодо організації свого обіду. The main ways of organizing food for business center workers are: corporate meals on the territory of the restaurant gifts, delivery contract with a catering company, delivery of ready-made food from restaurants to the office, arrangement own food point for its employees, or the provision of labor- everyone has the opportunity to make a free choice regarding the organization of their lunch.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок