Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Strashynskyi Igor"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Structural features and formation of the characteristic taste of chicken skin
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Strashynskyi Igor; Nezhyva Olha; Moroz Daria; Strashynska Mariia; Страшинський Ігор; Нежива Ольга; Мороз Дар'я; Страшинська Марія
    The aim The characteristic taste formation of soft-boiled chicken is closely related to the structural characteristics of chicken skin. Regardless of individual preferences in handling and combining ingredients while savoring cuisine, adding a touch of crispiness and bounce will undoubtedly make it stand out. Мета Характерне формування смаку м'якого курячого м'яса тісно пов'язане зі структурними особливостями курячої шкіри. Незалежно від індивідуальних уподобань щодо обробки та поєднання інгредієнтів під час смакування страви, додавання нотки хрусткої скоринки та пружності, безсумнівно, виділить її серед інших.
  • Документ
    Тhe effect of hydrocolloids on the gelation of meat proteins
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Iepishkin Sergii; Strashynskyi Igor; Єпішкін Сергій; Страшинський Ігор
    The aim. Sausages as processed meat products are used in different cultures around the world. A number of various ingredients in the appropriate amount are needed to produce a desired quality and safe product which is cost effective. Two factors that are essential to obtain a desirable product are abilities to form a strong and coherent matrix and water holding capacity (WHC). Мета. Ковбаси як перероблені м'ясні продукти використовуються в різних культурах по всьому світу. Для виробництва якісного та безпечного продукту, який є економічно ефективним, необхідна низка різноманітних інгредієнтів у відповідній кількості. Два фактори, які є важливими для отримання бажаного продукту, - це здатність утворювати міцну та когерентну матрицю та водоутримуюча здатність (ВУЗ).

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок