Перегляд за Автор "Strashynska Mariia"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Structural features and formation of the characteristic taste of chicken skin(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Strashynskyi Igor; Nezhyva Olha; Moroz Daria; Strashynska Mariia; Страшинський Ігор; Нежива Ольга; Мороз Дар'я; Страшинська МаріяThe aim The characteristic taste formation of soft-boiled chicken is closely related to the structural characteristics of chicken skin. Regardless of individual preferences in handling and combining ingredients while savoring cuisine, adding a touch of crispiness and bounce will undoubtedly make it stand out. Мета Характерне формування смаку м'якого курячого м'яса тісно пов'язане зі структурними особливостями курячої шкіри. Незалежно від індивідуальних уподобань щодо обробки та поєднання інгредієнтів під час смакування страви, додавання нотки хрусткої скоринки та пружності, безсумнівно, виділить її серед інших.