Перегляд за Автор "Shubina, Yevheniia"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Шубіна, Євгенія; Пасічний, Василь; Shubina, Yevheniia; Pasichnyi, VasylДослідним шляхом доведено, що використання продуктів переробки насіння конопель, як наповнювача рослинного походження підвищує функціонально-технологічні показники м’ясних продуктів та покращує їх харчову та біологічну цінність. It has been proven experimentally that the use of processing products hemp seeds, as a filler of plant origin increases functional and technological indicators of meat products and improves their nutritional and biological value.Документ Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Шубіна, Євгенія; Пасічний, Василь; Shubina, Yevheniia; Pasichnyi, Vasyl