Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Shubina, Yevheniia"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Визначення впливу заморожування на вміст вологи у фрикадельках з протеїну з насіння конопель
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-05-19) Шубіна, Євгенія; Пасічний, Василь; Shubina, Yevheniia; Pasichnyi, Vasyl
    Дослідним шляхом доведено, що використання продуктів переробки насіння конопель, як наповнювача рослинного походження підвищує функціонально-технологічні показники м’ясних продуктів та покращує їх харчову та біологічну цінність. It has been proven experimentally that the use of processing products hemp seeds, as a filler of plant origin increases functional and technological indicators of meat products and improves their nutritional and biological value.
  • Документ
    Дослідження зміни вмісту вологи у заморожених напівфабрикатах
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Шубіна, Євгенія; Пасічний, Василь; Shubina, Yevheniia; Pasichnyi, Vasyl

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок