Перегляд за Автор "Shevchenko Anastasiia Oleksandrivna"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціального дієтичного споживання(Одеський нац. технолог. ун-т, 2025) Шевченко Анастасія Олександрівна; Shevchenko Anastasiia OleksandrivnaРобота присвячена науковому обґрунтуванню технології та розробленню науково-практичних засад стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів спеціального дієтичного споживання з використанням рослинної сировини: рисового борошна, борошна з насіння гарбуза, вівсяних висівок, клітковини з насіння гарбуза, соняшникового лецитину, концентрату рисового протеїну, концентрату гарбузового протеїну, порошку/екстракту яснотки білої, порошку/екстракту шипшини для категорій людей із захворюваннями шлунково-кишкового тракту. The work is devoted to the scientific substantiation of the technology and development of scientific and practical principles for stabilizing the physiological value of bakery products for special dietary consumption using plant raw materials: rice flour, pumpkin seed flour, oat bran, pumpkin seed fiber, sunflower lecithin, rice protein concentrate, pumpkin protein concentrate, white clover powder/extract, rosehip powder/extract for categories of people with gastrointestinal diseases.