Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Shelon Iryna"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Новітні технології десертних страв згідно збалансованого раціону
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Петришин Наталія; Шельон Ірина; Petryshyn Nataliia; Shelon Iryna
    Мета дослідження: розроблення технології десертних страв з використанням пектиновмісної сировини для підвищення харчової цінності та зниження їх цукромісткості. The aim of the study is to develop a technology for dessert dishes using pectin-containing raw materials to increase nutritional value and reduce their sugar content.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок