Перегляд за Автор "Shavel Khrystyna"
Зараз показуємо 1 - 12 з 12
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Гігієна та гігієна спорту : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів, галузь знань: 01 Оcвіта, спеціальності: 017 Фізична культура і спорт(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023) Шавель Христина; Тимочко-Волошин Роксолана; Свистун Юрій; Пазичук Ольга; Shavel Khrystyna; Tymochko-Voloshyn Roksolana; Svystun Yurii; Pazychuk Olha; Кафедра біохімії та гігієниМетою викладання навчальної дисципліни “Гігієна та гігієна спорту” є: створити у студентів уявлення про значення і роль гігієни в системі спортивних досягнень, забезпечення тренувальної і змагальної діяльності, прискорення відновлення фізичної працездатності, профілактики захворювань, про закономірності, що лежать в основі здорового способу життя.Документ Гігієна та гігієна спорту : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 01 Оcвіта, спеціальність: 017 Фізична культура і спорт, факультет фізичної культури і спорту, рівень освіти: бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Пазичук Ольга; Shavel Khrystyna; Pazychuk Olha; Кафедра біохімії та гігієниМета: створити у студентів уявлення про значення і роль гігієни в системі підготовки спортсменів, адаптації організму до несприятливої дії різних чинників довкілля, ознайомитися з основами раціонального харчування, різновидами загартовування організму, гігієнічними вимогами до одягу та взуття, житлових, навчальних та спортивних приміщень, забезпеченні тренувальної, змагальної та оздоровчої діяльності, прискоренні відновлення фізичної працездатності, профілактики захворювань, складових здорового способу життя.Документ Гігієна та гігієна фізичного виховання : робоча програма з навчальної дисципліни, галузь знань: Середня освіта / 01 Освіта, спеціальність: 014 – Середня освіта (фізична культура), факультет педагогічної освіти(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Тимочко-Волошин Роксолана; Шавель Христина; Tymochko-Voloshyn Roksolana; Shavel Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієниМета: створити у студентів уявлення про значення і роль гігієни в системі підготовки фахівців з фізичної реабілітації, адаптації організму до несприятливої дії різних чинників довкілля, забезпеченні тренувальної, змагальної та оздоровчої діяльності, прискоренні відновлення фізичної працездатності, профілактики захворювань, закономірностях, що лежать в основі здорового способу життя. Ознайомитися з основами раціонального харчування, різновидами загартовування організму, гігієнічними вимогами до одягу та взуття, санітарно-гігієнічними вимогами до житлових, навчальних та спортивних приміщень, з’ясувати особливості фізичного виховання осіб різного віку.Документ Гігієна у ерготерапії та реабілітації : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів, галузь знань: 22 Охорона здоров'я, спеціальності: 227 Фізична терапія та ерготерапія(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієниМетою викладання навчальної дисципліни “Гігієна у ерготерапії та реабілітації” є: створення у студентів уявлення про значення і роль гігієни в системі підготовки фахівців з ерготерапії та реабілітації, використанні засобів для прискорення відновлення фізичної працездатності після різноманітних травм та ушкоджень, залучаючи природні та гігієнічні чинники зовнішнього середовища, знаючи гігієнічні вимоги до лікувально-профілактичних та санаторно-курортних закладів, використовуючи раціональне харчування, що сприятиме збереженню здоров'я та подовженню життя людей.Документ Гігієна у ерготерапії та реабілітації : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 22 Охорона здоров'я, спеціальність: 227 Фізична терапія та ерготерапія, факультет терапії та реабілітації, рівень освіти: бакалавр з фізичної терапії, ерготерапії(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієниМета: створити у студентів уявлення про значення і роль гігієни в системі підготовки фахівців з ерготерапії та реабілітації, використанні засобів для прискорення відновлення фізичної працездатності після різноманітних травм та ушкоджень, залучаючи природні та гігієнічні чинники зовнішнього середовища, знаючи гігієнічні вимоги до лікувально-профілактичних та санаторно-курортних закладів, використовуючи раціональне харчування, що сприятиме збереженню здоров'я та подовженню життя людей.Документ Методика визначення свіжості м’яса : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 – «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієниМета: Засвоїти теоретичні знання про санітарно-гігієнічну оцінку м’ясної сировини, м’ясопродуктів, кулінарних виробів з м’яса. Оволодіти методикою органолептичного дослідження м’яса, визначення аміаку та солей амонію у м’ясі.Документ Санітарія та гігієна : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність: 073 – «Менеджмент», факультет туризму, рівень освіти: бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; ЛДУФК імені Івана БоберськогоМетою викладання дисципліни є підготовка висококваліфікованого, конкурентоспроможного фахівця-менеджера з ґрунтовними теоретичними знаннями та практичними навичками організації та контролю за дотримання санітарно-гігієнічних вимог у готельно-ресторанній сфері.Документ Санітарія та гігієна : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів, галузь знань: 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність: 073 – «Менеджмент»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієниМетою викладання дисципліни є підготовка висококваліфікованого, конкурентоспроможного фахівця-менеджера з ґрунтовними теоретичними знаннями та практичними навичками організації та контролю за дотримання санітарно-гігієнічних вимог у готельно-ресторанній сфері.Документ Санітарія та гігієна : програма обов’язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієниМетою викладання дисципліни є формування системи знань про санітарію та гігієну як науки, опанування теоретичних основ організації санітарно-гігієнічного забезпечення готельно-ресторанних комплексів, впливу факторів зовнішнього середовища на організм працівників та відвідувачів готельно-ресторанних комплексів, основних санітарних вимог до організації технологічного процесу, санітарно-гігієнічної оцінки якості продуктів харчування, їх зберігання, основних причин та заходів профілактики харчових отруєнь.Документ Санітарія та гігієна : робоча програма обов'язкової навчальної дисципліни, освітній ступінь – бакалавр, галузь знань – 24 «Сфера обслуговування», спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієниМетою викладання дисципліни є формування системи знань про санітарію та гігієну як науки, опанування теоретичних основ організації санітарно-гігієнічного забезпечення готельно-ресторанних комплексів, впливу факторів зовнішнього середовища на організм працівників та відвідувачів готельно-ресторанних комплексів, основних санітарних вимог до організації технологічного процесу, санітарно-гігієнічної оцінки якості продуктів харчування, їх зберігання, основних причин та заходів профілактики харчових отруєнь.Документ Санітарія та гігієна туристичних комплексів : програма дисципліни спеціалізації підготовки бакалаврів, галузь знань : 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність: 242 – «Туризм»(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієниМетою викладання навчальної дисципліни “Санітарія та гігієна туристичних комплексів” є надання студентам спеціальності “Туризм” необхідних знань в галузі санітарії та гігієни для підвищення стійкості організму до несприятливих факторів довкілля, втілення в життя необхідних санітарно-профілактичних заходів, спрямованих на збереження здоров’я, ведення здорового способу життя, забезпечення раціонального харчування, застосування гігієнічних факторів з метою підвищення працездатності залежно від вікових і статевих особливостей, видів туризму тощо, покращення умов активного відпочинку населення.Документ Санітарія та гігієна туристичних комплексів : робоча програма навчальної дисципліни, галузь знань: 24 – «Сфера обслуговування», спеціальність: 242 – «Туризм», факультет туризму, рівень освіти: бакалавр(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024) Шавель Христина; Shavel Khrystyna; ЛДУФК імені Івана БоберськогоМета: створити у студентів уявлення про значення і роль санітарії та гігієни в системі підготовки туристів, адаптації їх організму до несприятливої дії різних чинників довкілля, прискоренні відновлення фізичної працездатності після різного виду мандрівок, профілактики захворювань серед туристів, закономірностях, що лежать в основі здорового способу життя, ознайомитися з основами раціонального харчування, особливостями харчування залежно від виду туризму, різновидами загартовування організму, гігієнічними вимогами до одягу та взуття туристів, гігієнічними вимогами до житлових, навчальних приміщень та туристичних баз (готелів).