Логотип репозиторію
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
  • English
  • Yкраї́нська
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь. Забули пароль?
  1. Головна
  2. Переглянути за автором

Перегляд за Автор "Samchuk Anna"

Або введіть перші символи:
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Результатів на сторінці
  • Налаштування сортування
  • Документ
    Основи наукових досліджень інноваційних технологій страв і кулінарних виробів із овочів
    (ЛДУФК імені Івана Боберського, 2025) Самчук Анна; Петришин Наталія; Samchuk Anna; Petryshyn Nataliia
    Метою даної роботи є аналіз та практичне впровадження заходів, спрямованих на розширення асортименту, удосконалення технологічних процесів і дослідження якості страв і кулінарних виробів із овочів. The aim of this paper is to analyse and implement measures aimed at expanding the range of products, improving technological processes and studying the quality of vegetable dishes and culinary products.

DSpace software copyright © 2002-2025 LYRASIS

  • Політика приватності
  • Угода користувача
  • Зворотній звязок