Перегляд за Автор "Riznyk, Anastasiia"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аnalysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024-05-30) Riznyk, Anastasiia; Tsyrulnikova, VitaThe purpose of this study is to analyze the peculiarities of the HoReCa sector in modern realities and to identify the main principles of HoReCa development in the hospitality industry. Метою даного дослідження є аналіз особливостей сектору HoReCa в сучасних реаліях та визначення основних принципів розвитку HoReCa в індустрії гостинності.Документ Гостинність як перспективний складник сфери послуг(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021-09-17) Різник, Анастасія; Сильчук, Тетяна; Цирульнікова, Віта; Тищенко, Олена; Riznyk, Anastasiia; Sylchuk, Tetiana; Tsyrulnikova, Vita; Tyshchenko, OlenaДокумент Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства(ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022-10-06) Сильчук, Тетяна; Різник, Анастасія; Sylchuk, Tetiana; Riznyk, AnastasiiaМета. У зв’язку з цим, розширення асортименту, підвищення якості, харчової цінності хлібних виробів можуть стати ефективним способом профілактики здоров’я споживачів [1] та забезпечити роз- виток інноваційного потенціалу ресторанного бізнесу. Goal. In this regard, the expansion of the assortment, increase quality, nutritional value of bread products can become effective as a way to prevent consumer health [1] and ensure the development of the innovative potential of the restaurant business.